jesse

Nyheder

Citytv Copenhagen sender diverse programmer fra d.første januar, vi har sent vore første program som tilhører i redaktionen  som heder Nyheder, der møder vi Lisbeth Jesse, direktør for Danner Krise Center i København. Vores team af 4 personer 2 fotografer en vært og en Producent assistent. Vores første oplevelse var meget godt, teknisk mæssig lykkedes, vores vært kom frem med mange kloge spørgsmåler om en meget vigtigt og følsom evne, nemlig vold og andre sociale problemer i den Danske samfund.   Læs mer  om danner Hus. Dannerhus

jesse

Reporter: Sibedi Alet

Corona virus i Danmark. mandag 16.mars 2020

Citytv informerer om corona udvikling i Danmark og verden.

Idag Politiken har informeret at 914 registreret smitet i Danmark, Sunheds Styrelsen i Danmar siger at Det reelle antal af smittede i Danmark vurderes dog at være højere, og det hænger sammen med, at de danske myndigheder torsdag i sidste uge skiftede strategi i kampen mod virusset.

Der regnes derfor med et betydeligt mørketal.

Strategi er kvarenten i 14 dage..

​Musikken og kvinders talenter er også en del af vore kulturelle programmer, her har vi nemlig Yolanda, en meget talentfuld opera sanger, her er hun sammen med Ulrik, en meget kend og passioneret pianist. Luis som er med i billedet er også en folklor musiker fra Latinamerika. Programmet er inspireret af den Colombiansk musik med en blanding af moderne opera,

Citytv Copenhagen er igang med at informere.​

Vi sender og opdaterer alle detaljer om den virus corona,, der har kollapset en stor del af verden og i Danmark, hvor vi bor, vi kan indse, at vi lever på en egoistisk måde, hvor folket er klar til at blive misbrugt. I dag er vi klar over, at hvis der er milliarder af økonomiske ressourcer, der har været i stand til at stoppe for eksempel fattigdom, sult, klima, bedre brug af ressourcer til menneskeheden, har skabt bedre skoler, uddannelse, bedre hygiejne, respekt for dyr, mere retfærdighed mindre korruption, hvorfor så økonomien deles ikke bedre??, se hvad sker idag  på grund af  virussen, vi ser stor tristhed, og bekymring  ved mennesker fordi det er for sent for nogle, af dem, der altid har drømt om en bedre fremtid,  for deres børn og andre generationer, dette der sker for os ligt nu,  er en lille eksempel det viser, at hvis vi kan redde os selv og overleve fra denne virus, er den eneste løsning at leve moderat, mer enkel, mindre materialistisk, hjælpe de som ikke har, de som vil også være nogen, man kan dele hele penge i samme deler til alle,  så den kommer at blive en stor opgave til de fleste  Vi er på skak, og vi skal flytte hesten nu, det er en check, men ikke mate.

CitytvCopenhagen redaktion.

Her i vintage et af vores første programmer, hvor vi havde det sjovt at vise eksklusive design af forskellige møbelgenstande og mange andre nysgerrigheden, med deltagelse af forskellige kunstnere fra hele Danmark.

CityTV Copenhagen

CityTV Copenhagen, Er Blevet hacked med En Anden navn, CITYTV CPH. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​CityTV Copenhagen

Web Citytvcopenhagen.dk ,har skiftet navn.

​2400 københavn NV

Kontakt os

☎ Tlf.: 21309056

✉ E-mail: citytvcop@yahoo.com

Sociale medier

Find vej med Google Maps